Alice Miss WoW

Je zult me Meesteres noemen

Als u uw grenzen wilt verkennen, ben ik bereid u te helpen. Dit vereist vertrouwen van beide kanten. We zullen er samen naartoe reizen (maar ik zal leiden). Voorafgaand aan de ontmoeting zullen we uw wensen bespreken om er zeker van te zijn dat u het meeste voldoening, plezier en plezier aan uw bezoek beleeft.

Ervaring

Ik ben een strenge Meesteres met 11 jaar ervaring. Ik had van jongs af aan zeer sterke seksuele verlangens en heb sindsdien geprobeerd deze te vervullen. Dit heeft ertoe geleid dat ik altijd grenzen en grenzen heb opgezocht waar dat mogelijk was. Zoals alle goede Meesteressen geniet ik net zoveel van het geplaag als jij, en ik zal zorgen voor jouw ultieme plezier. Als je me een plezier doet.

Ik weet dat ik je de allerbeste intieme ervaring kan bieden.

Je mag me Alice noemen

Ik ben bereid om je te begeleiden voor het diner of andere sociale evenementen. Ik ben discreet, intelligent, klassiek geschoold in etiquette en geniet van fijne wijnen. Mijn favoriet is een Merlot uit Bordeaux of Napa Valley Regio’s.

(T) – +31 6 58 96 35 16

(e) Alicemisswow@gmail.com

(W) AliceMissWoW