Fetish Hof Berlijn

We zien onszelf als een klassieke SM- en fetisjclub…

met de nadruk op individueel spel onder volwassenen!

De lounge moet een plek zijn voor alle schakeringen van de seksuele geaardheid. Dames, heren, koppels, TV en TS, hetero of homo, nieuwkomers en insiders, de lounge biedt een toevluchtsoord voor bijzondere fantasieën. Het volgende is belangrijk voor ons: Tolerantie tegenover mensen, fetisjen/fantasieën en spelvormen.
Iedereen kan zijn zoals hij of zij wil zijn, waarbij intimidatie van derden absoluut moet worden uitgesloten.

Spel en plezier staan op de voorgrond, iedereen moet zich hier op zijn gemak voelen.

De BDSM Lounge wordt geëxploiteerd door de Fetisch Hof e.V. De geregistreerde vereniging biedt naast een regulier lidmaatschap ook de mogelijkheid van een zogenaamd daglidmaatschap. Graag informeren wij u.

De lounge is niet alleen een feest-, speel- en relaxlocatie op twee niveaus met de barruimte op de begane grond en een leuke speelruimte op de eerste verdieping. Het personeel van het Fetisch Hof Berlijn en de clubleden beschouwen het eerder als hun “tweede huiskamer” waar ze graag gasten ontvangen.

De leden van de vereniging Fetisch Hof e.V. houden in deze ruimtes hun vaste feesten, diverse seminars en workshops. Maar ook externe personen kunnen onder zeer goede omstandigheden gebruik maken van de hele locatie of alleen van het speelterrein.

(W) Fetish Hof Berlijn