Meesteres Dionne Griff

Meesteres Dionne Griff is zeer dominant. Ik beschrijf mijzelf als een dominante, speelse en sensuele dominatrix.
Ik zie mezelf niet als de ”standaard” meesteres. Ik hou niet van de extreme activiteiten, maar ik ben meer van de BDSM met een sexy randje. Ik verleid je graag tot je kruipt. Je zult me automatisch gehoorzamen. Ik zoek je zwakheden op en reageer daarop. Ik ben niet bang om dit tegen je te gebruiken… Hoe zwakker hoe beter.

Ik ben een vrouw die graag mannen op hun plaats zet en ik weet precies hoe dat moet. Ik heb 5 jaar ervaring in vindingrijkheid en dijbeen. Ik ben niet alleen dominant tijdens sessies, maar dit hoort bij mijn persoonlijkheid. Ik weet wat ik wil en ik weet precies hoe ik het moet krijgen.

(T)

(M) blackqueenxd@outlook.com

(W) Meesteres Dionne