Meesteres Lisa

Ik, Dominatrix Lisa ben een superieure vrouw in alle aspecten. Ik geniet er van je op het verkeerde pad te brengen je te verrassen met eerder ongekend genot.

Vind je vanilla maar saai en ben je op zoek naar dat beetje extra pit in je leven? Maak je geest vrij en geef je aan mij over. Ik verlang je absolute toewijding en vertrouwen en in ruil krijg je een reden tot bestaan een rijk leven onder mijn bescherming. Twijfel dus niet langer en start vandaag je pad naar verlichting Ik heb een ongetemperde nieuwsgierigheid en heb me dan ook uitgebreid ingeleerd in alle facetten van het BDSM spel. Weinig fantasie kan me nog verbazen dus vertel je diepste verlangen en laat mij op mijn manier je droom werkelijkheid worden. Ervaring is niet noodzakelijk, ik geniet er van een onbeschreven boek in handen te krijgen. Langzaam zal ik je alle vormen van het BDSM spel laten verkennen en natuurlijk je ondertussen helemaal naar mijn wensen vormen.

Ik ben een Dominatrix geen escort, hoewel ons spel sexy en intens kan zijn is elke vorm van intiem contact met mij niet mogelijk.

Resensies Meesteres Lisa Latex

Lees de resensies van Meesteres Lisa

SM locaties Latex Lisa

Waar kunt u Latex Lisa bezoeken?

(T)

(W) Dominatrix Lisa