Meesteres Yvonne

Er zijn meerdere Meesteressen Yvonne in Nederland, dit is Yvonne uit het Zuiden van Nederland met de website mrs-yvonne.com

Na jarenlang het beroep van verpleegkundige te hebben uitgeoefend raakte ik voor het eerst betrokken met de wereld van sm. Ik bleek al snel te genieten van het spelen van mijn rol als meesteres en houd er van een erg dominante rol te spelen. Ik wil mijn slaven ( slavinnen of koppels ) geheel aan mij onderwerpen en wil dat zij voldoen aan mijn wensen en mijn commando’s opvolgen.  Ik ontvang mijn slaven in mijn privé woning in het diepe zuiden van het land, waar ik een kleine kamer heb ingericht als SM-ruimte (airconditioned). Ik kan daar op mijn gemak in mijn vertrouwde omgeving een goed persoonlijk contact opbouwen met mijn slaaf want ik geloof er stellig in dat een goed persoonlijk contact, eerlijkheid en betrouwbaarheid noodzakelijk zijn voor een goed SM-spel.

Ik heb mijn speciale kamertje ingericht met door mijzelf ontworpen meubeltjes en beschik over een enorme hoeveelheid leuke SM-speeltjes om mijn slaven mee te verrassen. Regelmatig schaf ik nieuwe speeltjes aan waarmee ik mijn slaven graag verwen.

Om met mij in contact te komen moet je me een mailtje sturen zodat we even met elkaar kunnen mailen en kunnen aftasten of we er in geloven dat het tussen ons zal klikken. We bespreken de dingen die wel en niet kunnen want dat is voor iedere slaaf persoonlijk. Aansluitend nemen we telefonisch contact met elkaar op en kijken we of we tot een afspraak kunnen komen.

Wie weet komen de dan in je mail omschreven fantasieën uit en worden ze reëel. Afspraken maak ik enkel telefonisch en we kunnen dan een tijdstip uitzoeken.

Ik ontvang mijn slaven op doordeweekse dagen en enkel overdag. Ik heb er zelf veel plezier in en om dat gevoel zo te houden ontvang ik hooguit één slaaf per dag. Het feit dat ik er plezier aan heb, komt het spel voor een slaaf alleen maar ten goede.  

Er bestaat ook een mogelijkheid een spel te spelen met een andere slaaf erbij, echter ik verwacht dan dat je via internet of op enige andere manier alvast voor een maatje hebt gezorgd. Ik kan daar zelf slechts moeilijk in bemiddelen. 

Als er vragen zijn of als je interesse hebt mij een bezoek te brengen, dan hoop ik een eerlijk mailtje van je te ontvangen en hoop ik dat daar een spannende en langdurige SM-relatie uit voortkomt.