BDSM feesten

Nederland staat internationaal bekend om zijn BDSM feesten. Wasteland, BITCH en ook kleinere spannende feesten vinden regelmatig plaats in Nederland.

“BDSM feesten worden door het hele land georganiseerd, dus er is vast ook wel een feestje bij jou in de buurt. Je hebt ook nog fetish feesten, zoals bijvoorbeeld Wasteland of Bitch. Dat zijn grote feesten met strenge dresscodes, DJ’s, dansvloeren en entertainment. Over die grote fetish feesten ga ik het nu niet hebben. Als je wilt lezen hoe het op zo’n feest gaat, kan je natuurlijk even mijn reviews over Wasteland en Boudoir Bizarre lezen. De feesten waar ik het in deze blog over ga hebben, zijn de kleinere BDSM feesten, die dus echt gaan om BDSM en niet zozeer om fetish en dansen. Al komt het wel regelmatig voor dat er een dresscode geldt op een BDSM feest, net zoals dat je er vaak ook kan dansen. (bron: tesstest)

Torture Garden parties Internationaal

Torture Garden is the World’s largest Fetish / Body Art Club. Events Attract 800 – 2500 people monthly to various London venues, with occasional International tour events all around the World. TG is also a top Latex Fetish Fashion Label, Production Company and Performance Agency.

In verband met COVID 19 worden er geen Fetisch parties georganiseerd. Volgens de internationale agenda is in 27 Febr 2021 ROME de eerste Torture Garden Party in ROME gepland.

Torture Garden fetish club night team image
Torture Garden fetish club night team image
Torture Garden fetish club night team image
Torture Garden fetish club night team image