Meesteres Lynn Cane

Lifestyle kinkster extraordinaire. Soms gewoon Lynn, meestal een verfijnde Domina in latex, maar altijd rustig en aangenaam in de hand. In mij vind je de dame om je duistere dromen te herbergen en te laten uitkomen.

Mensen houden er over het algemeen van om anderen te classificeren. Als je niet aan de norm voldoet, is het heel gemakkelijk om in de war te raken als mainstream porno, relaties of foto’s niets voor je doen. Lange tijd in mijn tienerjaren dacht ik dat ik heel erg alleen was in mijn interesse in gebonden mannen in films of mijn gevoelens bij het lezen van boeken over gevangenissen of ontvoeringen.

Na veel jaren vond ik dat bdsm, fetisjisme en kink termen waren waarin ik mijn fantasieën kon passen en vond ik mijn thuis.

In mijn sessies zoek ik naar een mentale verbinding en naar manieren om je op je gemak te stellen met je afwijkende wensen. Ik zal je niet in een doosje passen, tenzij je in bondage bent en in een met of zonder boeien wilt zitten, en zal ernaar streven dat je je op je gemak voelt.

Het duurt twee tot tango, en dit is van toepassing op een sessie ook. Je kunt het zien als een veilige ruimte waarin we beiden navigeren om te communiceren en onze beide innerlijke gevoelens te uiten. Dit betekent dat zelfs als je alleen maar van voetfetisj houdt, of je houdt van leer, je ook zult respecteren dat ik altijd de Leading Lady ben in deze opstelling. Aan de andere kant respecteer ik het wel als je niet onderdanig bent, maar eerder een heer met een verlangen om mij te ontmoeten.

Mijn sessies zijn zeer persoonlijk en ik streef naar een mentale en fysieke verbinding. Sommigen zien mij als de ultieme kinky vriendin met een twist en anderen noemen mij een goddelijke teef. Voor mij maakt het niet uit hoe je me noemt en meer hoe je je voelt in mijn bijzijn. Ik hou ervan om mijn vreugde en twinkelende ogen te delen als ik je naar het volgende niveau van plezier of pijn breng.

Dit betekent dat mijn sessies sensueel kunnen zijn, gevuld met beloningen en straffen en dat het meestal niet eindigt met één ontmoeting. Het gebeurt heel vaak dat mensen zich eindelijk thuis voelen en meer met mij willen ontdekken.

Mijn interesse in knikken manifesteerde zich al toen ik heel jong was en als dominante persoonlijkheid deel ik graag mijn creatieve geest met jullie. Als je denkt dat je hebt wat nodig is om de stap naar buiten te zetten, neem dan gerust contact met me op.

Dat gezegd hebbende, ik heb wel een fulltime vaste baan. Kink is mijn eerste liefde en zal mijn laatste zijn, maar ik ben erg kieskeurig over met wie ik speel. Het is voor mij heel belangrijk dat we op dezelfde golflengte zitten. Dus lees mijn website om een idee te krijgen van wat er mogelijk is en denk goed na of ik de juiste dame voor je ben. Als alles een ja is, laat dan de magie gebeuren.

Ik zal het je laten zien, als je durft.