Meesteres Kate

Ik ben een ervaren lifestyle Meesteres die het klappen van de zweep kent. Ik ben kundig, dominant, strikt, sensueel en sadistisch waar nodig.Daarbij ben ik serieus in mijn SM beleving en kan ik mijn creativiteit en lusten loslaten op een slaaf, onderdaan, masochist en fetishist die mij bezoekt in de sm studio.

De overgave van slaven, hun lijden, machteloosheid en opwinding kunnen mij erg blij maken en vaak stimuleren tot fantastische en verrassende sessies. De controle over jou en het beheersen van jouw intiemste gedachten als slaaf kunnen het beest in mij als SM Meesteres wakker maken.

Ik speel dus graag met onderdanige mannen, vrouwen of stellen in onze prachtige en uitgebreide SM studio House of SubMission te Den Haag, Zuid-Holland.  Maar ook een masochist en fetishist weet mij te vinden voor een spannende sessie, kort of lang durend.

Een sm workshop of een smsessie, onderdanige man, onderdanige vrouw of stel (beiden onderdanig of de een onderdanig en de ander dominant en meespeelt), het is mogelijk bij mij. Maar ook korte of langdurige opsluiting, discipline, bondage, straf, kinky, rollenspel, caning, spitting en plassex (golden shower) – door mijn jarenlange ervaring weet ik wat belangrijk is, wat ik met mijn creativiteit kan doen, durf ik jou aan te pakken, maar weet ik jou ook te begeleiden in jouw ontdekkingsreis in BDSM.

(T) +31-(0)6 52207513

(W) Meesteres Kate

Ik ontvang alleen op werkdagen in onze eigen mooie SM studio House of SubMission in den Haag. Dit uitsluitend na telefonisch afspraak, mede om teleurstelling te voorkomen als ik al druk bezet ben.
Wil je toch het risico nemen om zonder afspraak langs te komen dan kun je dat proberen op woensdag of donderdag tussen 12:00 en 20:00 uur.

Adres:

House Of SubMission
Thomsonlaan 109a
2565 HZ Den HAAG

Parkeren is overdag tot 18:00 uur gratis, ‘s avonds moet je betaald parkeren bij de parkeer automaten.