Meesteres Sophie

Meesteres Sophie een getinte prachtige Meesteres. “BDSM sessies met mij zijn niet voor iedereen bestemd, ik heb een hoge standaard en verwacht dit ook van jou. Ik ben alleen beschikbaar voor studio sessies op de dagen die in mijn agenda staan aangegeven, voor escort sessies ben ik wel op andere dagen beschikbaar maar alleen als mijn privé agenda dit toelaat”

Durf je het nog steeds aan een sessie met mij te boeken? Lees dan eerst meer over hoe je een afspraak met mij kan maken, wat ik van je verwacht en wat de sessie etiquette is.

(w) Meesteres Spohie

(M) info@mrs-sophie.com

Studio Sessies:

Meesteres Sophie geeft graag haar sessies in een professionele SM studio. Naar mij toekomen in een SM studio, waarin ik als een spin in een web op jou wacht totdat jij na het maken van een afspraak per mail met knikkende knieën en met het lood in de schoenen voor de deur mag verschijnen? Hoor jij mijn hakken al naderen nadat je aangebeld hebt? Voel je de spanning? Ik stel hoge eisen aan mijzelf en mijn omgeving. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor de door mij gekozen locaties waar ik speel. Hygiëne, ruimte, uitstraling, discretie en goede speelmeubelen zijn allerlei factoren waar ik naar kijk bij het kiezen van een SM studio als speel locatie. Het moet tenslotte een goede ruimte zijn, waar ik jou helemaal gek kan maken en op allerlei manieren heerlijk kan misbruiken.