SM studio DOMA

De geschiedenis van DOMA sm-club start in 1979 in den Haag. In de begin jaren was Doma een internationaal bekende SM club, wellicht de eerste in Europa. Nog steeds ademt de Studio DOMA suite BDSM in elke vezel. John beheert de studio met veel liefde, wat in alle details terug te vinden is. Voorheen werden er op de begane grond veel SM parties en BDSM avonden gegeven en werd de studio bezocht door veel internationaal bekende Meesteressen, Meesters en BDSM liefhebbers.

Vergunning, wettelijke eisen:

De SM speelruimte / kamer / studio ( suite ) voldoet aan alle wettelijke eisen die de gemeente Den Haag stelt en biedt de mogelijkheid om ongestoord te kunnen genieten van u SM fantasieën. U kunt SM studio DOMA boeken met een meesteres. Veel Meesteressen bieden hun SM Spel aan in SM studio DOMA

Huismeesteressen:

Meesteres Mistress Emma

Meesteres Mistress Emma is een zeer ervaren Meesteres waarbij dominantie door haar aderen stroomt. De combinatie van verleiding en sadisme zit in het DNA van deze meesteres. Mistress Emma is een van de huismeesteressen van SM studio DOMA in den Haag.

Website: Meesteres Emma.

DOMA SM studio in den Haag, Meesteres Emma, Meesteres Mizuka te boeken in den Haag.

Meesteres Mizuki

Meesteres Mizuki is een prachtige Aziatische Meesteres met een lieve glimlach, waarmee ze u glimlachend de ergste pijnen kan bezorgen. Meesteres Mizuki is in Japan en Nederland om haar slaven een mooie sessie te laten beleven. In Nederland is Meesteres Mizuki te boeken bij SM studio DOMA.


Domina Bizarre

Meesteres Domina Bizarre is een prachtige blonde Meesteres, die de klappen van de zweep en de atributen van DOMA tot in de finesses weet te gebruiken. Meesteres Domina Bizarre is vanaf een minimum van 2 uur te boeken in de Luxe SM studio DOMA suite.

(W) Meesteres Domina Bizarre

SM studio DOMA

Den Haag

A dream session

Hoog zomer 2019, warm en gestrest in de auto onderweg naar Den Haag. “Ping – where are you Reem? ” ik ontvang een bericht van Meesteres Mistress Emma waar ik nu ongeveer moet verschijnen. De stress, schiet door mijn lichaam, als ik nog steeds aan de telefoon hangt met een klant.

5 minuten later arriveer ik in de Asterstraat waar ik gelukkig een lege plek zie en mijn auto parkeer als ik de klant meld “dat alles in orde gaat komen en bedankt voor de opdracht”

Rennend schiet ik de trap op en bel exact 1 minuut voor de afgesproken tijd aan bij DOMA. Ik tril op mijn benen, het zweet pareld op mijn voorhoofd. Als na ruim 59 seconden de deur langzaam open gaat “Hi Reem, come in …..

Mistress Emma is volledig in het zwart gekleed, haar ultra hoge hakken tikken als ze zich omdraaid en langzaam rechtsaf gaat richting mijn … ja waarheen eigenlijk?

“Take your shower Reem, I get a drink and will wait for you.. And Reem every minute is about 5 whips extra….

Lees meer….

Meesteres Emma heb ik leren kennen, enkele jaren geleden en we hebben al behoorlijk wat sessies gedaan, voordat ik haar kon voorstellen aan John van Doma suite. Maar na de kennismaking is Meesteres Emma al snel geheel gewend in deze prachtige sfeervolle studio.