Gina Doll Meesteres

Meesteres Gina Doll is een highclass Domina met een hang naar “erotische dominantie” Deze prachtig Roemeense Meesteres, met een slank lichaam en een mooie C-cup is a natural beauty. Gina Doll, reist door Europa en bezoekt diverse luxe SM studio’s waar je dan een sessie kan boeken.

Ik zal veel S/M-fantasieën in realiteit omzetten met behulp van veel verbeelding gekoppeld aan lust en strengheid, en van assertiviteit gebaseerd op vooruitgang en autoriteit, samen met de nodige empathie, in het bijzonder bij beginners.

Ik hou van het opzetten van erotische en sensuele composities in de vorm van volmaakte rollenspellen, boeiende fantasieën en duivelse S/M-spelletjes. De onzekerheid over het al dan niet uitkomen van je wensen laat je zonder enige wilskracht in mijn handen. Mijn seksualiteit straalt van nature dominantie uit. Ik leef voor het opwekken van je meest
afwijkende en verboden verlangens, en je weerloos en kwetsbaar achterlatenden blootgesteld aan mijn fantasie.

Ik ken je geheime verlangen: je moet je overgeven aan een vrouw die je geest en lichaam domineert. Een vrouw die je zal plagen en kwellen tot je om meer smeekt.

Ik hou van wat ik doe. Ik vind afwisseling in de BDSM-arena een noodzakelijk onderdeel van mijn leven, en ik wil over de fantasieën van mijn onderdanen horen. Vraag me alles, vertel me alles, zolang het maar gewetensvol, eerlijk en eerbiedig is. Ik speel graag ruw, maar ik ben ook liefelijk sadistisch. Ik zal proberen je kwetsbaarheden bloot te leggen, je grenzen te testen en je grenzen te verleggen, maar niet totdat je er klaar voor bent. Ik laat het je weten als je er klaar voor bent.

Ik geniet van een breed scala aan BDSM-activiteiten, ik ben goed bekend in termen van rollenspel scenario’s erotische dominantie en het toedienen van discipline. Ik zal macht krijgen over u, uw lichaam en geest die u naar de hemel van erotisch plezier, maar ook pijn en opwinding, waardoor u te bereiken onbekende niveaus van opwinding. Variërend van ernstige tot sadistische-affectieve, speelse en gevoelige ik zal uw gids voor een wereld van bizarre en fetish erotische rol spelen, zal de fantasie games spelen waardoor je verslaafd en smeken om meer.

(T)

(W) Meesteres Gina Doll


Gina Doll is ook regelmatig in Studio Elegance, Munchen, Duitsland voor SM sessies. Ook in Koblenz is het soms mogelijk om een afspraak te maken met deze prachtige blonde Roemeense Meesteres.