Meesteres Manouk

Ik ben begin 30, hoog opgeleid en heb een brede interesse. Daarnaast heb ik een diepgewortelde fascinatie voor alles wat afwijkt van het (soms saaie) normale. Zelf ben ik ook niet helemaal standaard; ik vind het heerlijk om leiding te nemen in situaties die seksueel geladen zijn. Het zelfvertrouwen dat me overspoelt in een dergelijke situatie, werkt zeer verslavend.

Ik heb een aantal sadistische trekjes en het geeft me een geweldig machtig gevoel om een gewillig slaafje te vernederen. Ook Femdom is een begrip waar ik graag mee speel, in mijn sessies kan ik je binnen een aantal seconden duidelijk maken dat mijn seksualiteit ver boven dat van jou staat. Qua kleding heb ik een voorkeur voor latex; het versterkt mijn dominante gevoelens en geeft me het ultieme ‘Meesteresgevoel’.

Het is een combinatie van deze factoren waardoor ik heb gekozen om mijn liefde voor BDSM op een professioneel niveau te uit te voeren.

(T)

(W) Meesteres Manouk

Meesteres Manouk over Meesteres Manouk

Ik heb een aantal sadistische trekjes en het geeft me een geweldig machtig gevoel om een gewillig slaafje te vernederen. Ook Femdom is een begrip waar ik graag mee speel, in mijn sessies kan ik je binnen een aantal seconden duidelijk maken dat mijn seksualiteit ver boven dat van jou staat. Qua kleding heb ik een voorkeur voor latex; het versterkt mijn dominante gevoelens en geeft me het ultieme ‘Meesteresgevoel’. Meesteres Manouk.

Het is een combinatie van deze factoren waardoor ik heb gekozen om mijn liefde voor BDSM op een professioneel niveau te uit te voeren. De diversiteit van mijn gasten en de veelzijdigheid van hun verzoeken vormen een bron van inspiratie om mijn dominante gevoelens een plek te geven. Laat mij weten waar jouw hartslag van omhoog gaat en ik laat je weten wat mogelijk is! SM is voor mij de ultieme uitlaatklep, de meest ideale samenwerking tussen lichaam en geest. Voor mij staat het voor creativiteit, inlevingsvermogen, spontaniteit en respect. In het spel ben ik op zoek naar een wisselwerking, een manier om elk spel uniek te maken. Ik zal daarom ook iedere mogelijkheid aangrijpen om te reageren op jouw presteren, of dit nu komt in de vorm van een straf, een mindfuck of een beloning.

Ik ben sensueel, maar ook zeer duidelijk. Afhankelijk van het meeste effect sorteert, verleid ik mijn slaafje in een positie waarin de gevoelige delen van zijn lichaam optimaal gepresenteerd worden voor mijn zweepje, mijn hoge laarzen of voor welke attributen dan ook. Hoe het ook zij: ik kan ongestoord mijn verdere plannetjes uitvoeren terwijl mijn slaafje het zichtbaar zwaar heeft. Of dit nu is omdat hij zojuist zijn pijnlijke straf heeft ontvangen of omdat ik hem in een staat van opwinding heb gebracht en zijn afhankelijkheid van mij overduidelijk is geworden. Ik vind het heerlijk om hem juist dan in zijn ogen te kijken

Laat je door mijn dominantie en schoonheid verleiden..