Mistress Eve

“Ik ben me bewust van de macht die ik heb over mannen. Ik vind het heerlijk om hiermee te spelen, met jou dus.”

Ik ben een sensuele Meesteres met een natuurlijke dominantie. Door mijn vanzelfsprekende aantrekkingskracht kan je niet anders dan me te dienen en aanbidden. Ik ben stijlvol, mysterieus en ik zal je teasen en gek maken van verlangen. Laat je door mijn dominantie en looks verleiden.

Maar vergis je niet, ik heb zeker ook een sadistische kant. Ik geniet ervan om je te zien kronkelen van ongemak, gêne en pijn. Door middel van o.a. zwepen, electro, naalden of CBT. Elke zucht, of kreun van pijn brengt een lach op mijn gezicht. Ik zal elke centimeter van je lichaam en geest gebruiken.

Voor softe of harde BDSM sessie

(T)

(W) Mistress Eve


1 thought on “Mistress Eve

  1. Pingback: 2configuration

Leave a Reply