Meesteres Isabella

De Italiaanse blonde versie van een Meesteres. Bella Meesteres Isabella, met grote borsten en blond haar, weet Meesteres Isabella je al snel te betoveren. Van een kinky soft sessie tot een snoeiharde sessie. Bezoek Meesteres Isabella in Arnhem.

(T) +31-(0)6 17297440

(W) Meesteres Isabella

1 thought on “Meesteres Isabella

  1. Pingback: 1propitiate

Leave a Reply

Meesteres Isabella

Ik ben niet zomaar een Dominatrix maar zeer ervaren en hard (en voor de nieuwelingen geduldig) durf jij het aan om mijn slaaf te zijn ? Ik heb zeker geen medelijden met je en spuug je in je gezicht. Ik doe o.a. Bdsm, Bondage, erotic sm, Facesitting, feetfetish,plas(poep)sex, ik ga op je gezicht zitten en jij likt mijn kont schoon, humiliation, spitting, cbc, breathcontrol, prostaatmassage.

sounding, rollenspel, ball kicking, sissyplay, ageplay, trampling en natuurlijk ook fistfucking. 

(T) +31-(0)6 17297440

(W)

(T) https://twitter.com/KMeesteres